ONS BEDRIJF

In 2000 heeft Steffen Richter in Duitsland een dakdekbedrijf opgericht. Zowel in Duitsland als in Zwitserland heeft hij veel ervaring opgedaan met het bedekken van verschillende soorten daken. Hij kreeg de kans om samen met een partner een groot bouwproject te realiseren. Daar werd zijn belangstelling voor vernieuwende, hightech dakbedekkingssystemen gewekt.

In 2005 verplaatste Steffen Richter zijn bedrijf naar Nederland. Al snel was hij erg enthousiast over de RubberGard EPDM van Firestone. Hij ontdekte de grote voordelen ten opzichte van klassieke oplossingen, zoals bitumen. Hij werkte alleen nog met dit materiaal, en staat 100% garant voor de waterdichtheid van dit duurzame product.

Sinds 2019 concentreren wij ons allen op de handel met dakmaterialen. De uitvoerende werkzaamheden zijn uitbesteed aan andere bedrijven. De ervaring met het verwerken van diverse producten blijft. Daarom delen we graag onze productkennis en informeren over de juiste toepassing. Wij doen alles om de beste kwaliteit voor de beste prijs met uitstekende service te kunnen bieden.